Nyhet 2021 TRICAT 6.90

Letar ni efter en snabb trimaran med övernattnings möjlighet, men i det mindre formatet. Då är TRICAT 6.90 för Dig. Den här Tricaten är en mindre men vidareutvecklad Tricat 25. Varvet har förfinat vissa lösningar ytterligare som ett resultat av att båtbyggarna själva  seglar Tricat och samtidigt gjort produktionen effektivare. Skillnaden mot Tricat 25 är framförallt huvudskrovets längd som är något kortare vilket gör att förseglet inte har ett inbyggt peke, pontonerna är i princip lika långa som huvud skrovet vilket ger en stabilare gång i vattnet. Tricat skall som tidigare seglas med både huvudskrov och ena pontnen i vattnet. 
TRICAT 9.90 kommer i FYRA varianter,
STANDARD, seglingsklar men ingen övernattning. 
FAMILY, en weekend  båt med rullgenua och madrasser. 
CROISIERE, en mer påkostad inredning och sittbrunn, redo för att utforska små grunda mysiga vikar under en längre period. 
SPORT, högre mast, mylar segel, selftailing winchar, lång rorkultsförlängare, flerfärgade pontoner osv. 

FÖRSTA BÅTARNA REDAN PÅ G

TRICAT 6.90

Total frihet i ett litet paket. lätt att dr ain pontonerna när du skall få plats mellan klubbens y-bommar med bibehållen stabilitet. Lätt att dra upp på trailern och köra till nya seglingsområden. Hon är så lätt att de flesta bilar klarar henne.